YTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Haberleri
100 öğe gösteriliyor -  Son kısmi güncelleme: 13.02.2026 00:24 Genişletilmiş - Liste
Anasayfa | Web AdminCall for Posters: womEncourage March 1, 201428.11.2013 01:16
yazan Anasayfa >> Web Admin       Kaynak
ACM-W Europe, the Association for Computing Machinery's Committee on Women in Computing in Europe are sponsoring a conference specifically
for encouraging women to stay in the field. This conference will be held in Manchester, UK, with the motto womENcourage.


poster at http://cdt.bilkent.edu.tr/ACM_WomENcourage2014


We encourage our students to submit a poster and to apply for travel grants so that they have the funds to travel to the conference.


OPPORTUNITIES for Students


- Submit an abstract for the Student Poster session: http://womencourage.acm.org/poster.cfm We invite poster submissions of original work by students (female and male) in all areas of computing and related disciplines.


DEADLINE December 13th, 2013.


- Apply for a Travel Grant http://womencourage.acm.org/grants.cfm


A limited number of travel grants will be available to assist with travel expenses to the conference. DEADLINE December 13th, 2013.


- See the poster for the conference here: http://cdt.bilkent.edu.tr/ACM_WomENcourage2014
which can be e-mailed or printed as small flyers.


We are looking forward to seeing you and your students at womENcourage on March 1, 2014. Please feel free to contact us at acm-w-europe@acm.org if you have questions or need more information.

Devamı
Anasayfa | Bölüm KoordinatörüMühendislik Tamamlama Programı öğrencilerine duyuru28.11.2013 01:16
Mühendislik tamamlama programına dahil olanlar ekte belirtilen senato kararına göre ders seçimi yapabilirler.

Devamı
Prof. Dr. Mine Elif KARSLIGİLGörüntü İşleme 2. Ödevi28.11.2013 00:05
Anasayfa | Doç.Dr. Banu DiriAyrık Matematik Sınıf Değişikliği27.11.2013 17:08
Cuma günü 9:00-11:50 arası olan Ayrık Matematik dersimiz bundan sonra D012 de yapılacaktır.
Bilginize

Devamı
Arş. Gör. Gürkan ALPASLANVeri Tabanı Lab 7 Notları27.11.2013 16:06
Anasayfa | Web AdminICAMES 2014 Invitation27.11.2013 13:04
yazan Anasayfa >> Web Admin       Kaynak
Dear Madam / Sir,


If you are an engineering undergraduate or member of the academic staff at an university or a college, If you are working on an engineering project as a student or as an advisor, If you want to have fun and discuss your project with your fellow students and professors from all over the World, And do all these without any charge for meals and accommodation in a foreign country Then you should apply to ICAMES 2014!
http://www.icames.boun.edu.tr/htmls/20thICAMESInvitationWeb.html

Devamı
Dosyalar | İş İlanlarıArçelik-201326.11.2013 20:12
26 Kasım 2013
Dosyalar | İş İlanlarıperkon is ilanı26.11.2013 20:12
26 Kasım 2013
Dr. Öğr. Üyesi Ozan ÖZIŞIKVeri Yapıları Laboratuvarı Ertelendi (4 Aralık 2013)26.11.2013 18:11
Veri Yapıları ve Algoritmalar dersi laboratuvarı 4 Aralık 2013'e ertelenmiştir. Laboratuvar programı duyurulacaktır.
Ödevini ve raporunu yarın teslim etmek üzere hazırlamış olanlar sınav sonrası 11:00 - 12:00 arası ödevlerini bana gösterdikleri ve raporlarını teslim ettikleri takdirde bir miktar fazladan puan alacaklardır.
İyi çalışmalar, sınavınızda başarılar.

Devamı
Dr. Öğr. Üyesi Ozan ÖZIŞIKVeri Yapıları Lab. Ödevi (Teslim 04.12.2013)26.11.2013 18:11
Ödeviniz Huffman Coding. Laboratuvarda gireceğimiz harfler ve frekansları için Huffman ağacı oluşturup her harfe atanan kodu çıkış olarak vermenizi bekliyoruz. Frekansları direkt düğüm değeri olarak kullanmanızı (oran almamanızı) tercih ederiz.
Her adımda hangi birleştirmenin yapıldığını ve birleştirilen düğümlerin ağırlıklarını (frekans değeri) ekrana yazdırın lütfen.

Raporlar ödev gösterimi sırasında alınacaktır. Raporda açıklama, akış diyagramı, analiz ve kod bulunmalıdır.

Not: Analiz olarak ekran görüntüsü vermeyiniz.

Devamı
YTÜ AB Ofisi2013-2014 AKADEMİK YILI GÜNCEL HİBE DAĞITIM SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR GÜNCEL26.11.2013 12:02
yazan YTÜ AB Ofisi       Kaynak

2013-2014 Akademik Yılında Erasmus Progmanından Yararlanacak Öğrencilermizin Dikkatine,

ERASMUS YÜKSEK KURULU TARAFINDAN ONAYLANMIŞ 2013-2014 LLP/ERASMUS ÖĞRENCİ HİBE DAĞITIM SONUÇLARI EKTEDİR.

HİBELİ ÖĞRENCİLER ARASINDAN ERASMUS HAKLARINDAN VAZGEÇENLER OLMASI DURUMUNDA, YEDEK ÖĞRENCİLERE BAŞARI SIRASINA GÖRE HİBE VERİLECEKTİR.

Hibenin etkin kullanılması ve Erasmus Programından daha çok öğrencimizin yararlanması adına yapmış olduğumuz çalışma sonrasında  Erasmus Listesinde adı geçen bütün öğrencilerimizi Hibeli duruma geçirmiş bulunmaktayız.  Yerleştirildiğiniz üniversitelere başvurularınızı bu durumu göz önüne alarak yapınız. İsminizi AB Ofisi listesinde yayınlanan listeden kontrol ediniz.

Önemli : 2013-2014 Erasmus listesinde Güz+Bahar  ve  Güz  olarak yer alan ve AB Ofisine dosya teslim etmemiş öğrencilerimiz bu haklarını Bahar dönemi kullanmak isterler ise  27.12.2013 tarihe kadar bir dilekçe ile bu durumu AB Ofisine bildirmeleri gerekmektedir.  Son dilekçe teslim etme tarihini kaçıran öğrencilerimiz Erasmus Listelerinden çıkartılacak dolayısıyla Erasmus haklarını kaybetmiş olacaklardır.

Erasmus Programından yararlanmaktan vazgeçen öğrencilerimiz de hibenin etkin kullanımı,  yerleştirildikleri üniversitelerdeki kontenjanların boş bırakılmaması ve diğer öğrencilerimizin mağdur durumda kalmamaları adına vazgeçtiklerini dilekçe ile AB Ofisine bildirmelidirler. (Son dilekçe teslim tarihi bu durumu kapsamamaktadır.)

Not : Dilekçe hazırlanıp önce bölüm erasmus koordinatörüne onaylatılıp daha sonra AB Ofisine teslim edilmelidir.

Not: Ek kontenjanlardan listeye dahil edilen  öğrencilerimiz ilk etapta hibesiz öğrenci olarak ana listeye girecektir. Vazgeçen öğrencilerimiz yada ek hibe gibi durumlar söz konusu olduğunda hibe hakkı elde edeceklerdir.

NOT: ERASMUS PROGRAMINA ÖĞRENCİ OLARAK KATILACAK ARŞ.GÖREVLİLERİ İZİN İŞLEMLERİNİN GERÇELEŞTİRİLEBİLMESİ İÇİN AB OFİSİ İLE İLETİŞİME GEÇMELİDİRLER.

BİLGİLERİNİZE,

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
AVRUPA BİRLİĞİ OFİSİ
İlgili dökümanlar
YTÜ AB Ofisi2013-2014 AKADEMİK YILI GÜNCEL HİBE DAĞITIM SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR26.11.2013 12:02
yazan YTÜ AB Ofisi       Kaynak
ERASMUS YÜKSEK KURULU TARAFINDAN ONAYLANMIŞ 2013-2014 LLP/ERASMUS ÖĞRENCİ HİBE DAĞITIM SONUÇLARI EKTEDİR.
HİBELİ ÖĞRENCİLER ARASINDAN ERASMUS HAKLARINDAN VAZGEÇENLER OLMASI DURUMUNDA, YEDEK ÖĞRENCİLERE BAŞARI SIRASINA GÖRE HİBE VERİLECEKTİR.
* ERASMUS HAKLARINDAN VAZGEÇEN HİBELİ/YEDEK ÖĞRENCİLERİN, AB OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE HİTABEN YAZILMIŞ VE BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TARAFINDAN ONAYLANMIŞ DİLEKÇELERİNİ AB OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.
NOT: ÇEŞİTLİ SEBEPLERDEN DOLAYI ÜNİVERSİTE/ÜLKE DEĞİŞİKLİĞİ YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN EKTE YER ALAN TABLO DAHİLİNDE DÜŞÜK HİBELİ ÜLKEDEN YÜKSEK HİBELİ ÜLKEYE GEÇİŞLERİNİN MÜMKÜN OLMAYACAĞI DOĞRULTUSUNDA HAREKET ETMELERİ GEREKİR.
NOT: ERASMUS PROGRAMINA ÖĞRENCİ OLARAK KATILACAK ARŞ.GÖREVLİLERİ İZİN İŞLEMLERİNİN GERÇELEŞTİRİLEBİLMESİ İÇİN AB OFİSİ İLE İLETİŞİME GEÇMELİDİRLER.

BİLGİLERİNİZE,

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
AVRUPA BİRLİĞİ OFİSİ
İlgili dökümanlar
Dr. Öğr. Üyesi Ozan ÖZIŞIKVeri Yapıları sınavı 09:30'da25.11.2013 20:09
Veri Yapıları ve Algoritmalar dersi sınavı 09:30'da başlayacaktır.

Devamı
Dr. Öğr. Üyesi Ozan ÖZIŞIKVeri Yapıları Lab. Ödevi (Teslim 27.11.2013)25.11.2013 20:09
Ödeviniz Huffman Coding. Laboratuvarda gireceğimiz harfler ve frekansları için Huffman ağacı oluşturup her harfe atanan kodu çıkış olarak vermenizi bekliyoruz. Frekansları direkt düğüm değeri olarak kullanmanızı (oran almamanızı) tercih ederiz.
Her adımda hangi birleştirmenin yapıldığını ve birleştirilen düğümlerin ağırlıklarını (frekans değeri) ekrana yazdırın lütfen.

Raporlar ödev gösterimi sırasında alınacaktır. Raporda açıklama, akış diyagramı, analiz ve kod bulunmalıdır.

Not: Analiz olarak ekran görüntüsü vermeyiniz.

Devamı
Prof. Dr. Mine Elif KARSLIGİLAra ve Bitirme Projesi Raporları Görüşmesi - 125.11.2013 20:04
Ara ve Bitirme projesi raporları için 1. görüşme tarihleri aşağıdaki gibidir. Lütfen farklı bir tarih önermeyiniz.

27 Kasım Çarşamba : 9.00-11.00

28 Kasım Perşembe : 13.00-16.00



Devamı
Dr. Öğr. Üyesi Zeyneb KURTVeritabanı Yönetimi Lab Quiz 1 ve 2 - Soru ve Cevaplar24.11.2013 18:09
Veritabanı yönetimi lab'ının birinci ve ikinci quiz soru ve cevapları dosyalar menüsündeki ilgili klasöre (buraya) eklenmiştir.

Devamı
Arş. Gör. Ayşe Bilge İNCEBilgisayar Bilimine Giriş1 Lab Grupları Hakkında23.11.2013 08:02
Bilgisayar Bilimine Giriş 1 dersinin G ve H Lab grupları birleştirilmiştir. Ayrıca 2 Haftada 1 Salı günü olan lab dersleri de bu gruplar için 16.00 da başlayacaktır.

Devamı
Anasayfa | Bölüm KoordinatörüEnterPrize Yarışması Hakkında Duyuru22.11.2013 13:05
Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenecek olan Girişimcilik Yarışması ile ilgili duyuru aşağıda yer almaktadır.

Devamı
Arş. Gör. Gürkan ALPASLANVeri Tabanı Quiz 2 Soru ve Çözümler21.11.2013 20:09
Prof. Dr. Banu DİRİAkademik Rapor Hazırlama ve Sunuş Teknikleri21.11.2013 14:03
yazan Prof. Dr. Banu DİRİ       Kaynak
Genel konu seçimli seminer takvimi belli olmuştur. Konu önerisinde bulunmayanların en geç cuma gününe kadar bildirmeleri gerekmektedir.

Devamı
YTÜ AB Ofisi2013-2014 Akademik Yılı Eramus Ders Verme / Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları Sonuçları Açıklanmıştır21.11.2013 12:02
yazan YTÜ AB Ofisi       Kaynak

2013-2014 Akademik Yılı Eramus Ders Verme / Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları Sonuçları Ekte Yer Almaktadır.


Hak kazanan Akademik/ İdari Personellerin 10 Ocak 2014 tarihine kadar bu haklarını kullanıp kullanmayacakları doğrultusunda AB Ofisini bir dilekçe ile bilgilendirmeleri gerekmektedir.Bu haklarını kullanacak olan personellerimizin gitmek istedikleri üniversitelerden bir kabul mektubu (yada kabul edildiklerine dair mail yazışmaları) alıp bunu dilekçelerine ekleyip AB Ofisine teslim etmeleri gerekmektedir.

 

* Süreç hakkındaki aradığınız tüm bilgilere aşağıdaki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz.

 

Ders Verme Hareketliliği,


http://www.eu.yildiz.edu.tr/ab/category.php?id=15

 

http://www.eu.yildiz.edu.tr/ab/category.php?id=11

 

Eğitim Alma Hareketliliği,

 

http://www.eu.yildiz.edu.tr/ab/category.php?id=16

 

http://www.eu.yildiz.edu.tr/ab/category.php?id=12

 

Not : Ders Verme / Eğitim Alma Hareketlilikleri 30 Eylül 2014 tarihinden önce gerçekleştirilmelidir.

İlgili dökümanlar
Dr. Öğr. Üyesi Furkan ÇAKMAKVT Lab. Grup 1,2,3 Yoklama + Quiz Notları + 2. Quiz Cevapları21.11.2013 11:06
VT Laboratuvarı Grup 1,2,3 için yoklamanın son hali, 1. ve 2. quiz notları ve 2. quiz cevapları aşağıdaki dosyalardadır.

Devamı
Dosyalar | İş İlanlarıLogisTurk21.11.2013 11:03
21 Kasım 2013
Dr. Öğr. Üyesi Zeyneb KURTVeritabanı Yönetimi Lab Quiz 2 - Soru ve Cevaplar21.11.2013 02:23
Veritabanı yönetimi lab'ının ikinci quiz soru ve cevapları ekteki dokümanda mevcuttur.

Devamı
Anasayfa | Staj KoordinatörüSon Dakika...20.11.2013 23:15
Biilgisayar Mühendisliği Bölümü Lisans Öğretimi Staj Uygulama Esaslarında yeniden değişiklik yapılmıştır. Lütfen yönergeyi okuyunuz.

Devamı
Dosyalar | İş İlanlarıJobAdvertisement_HuaweiRD20.11.2013 22:07
Dosyalar | İş İlanlarıjava120.11.2013 22:07
20 Kasım 2013
Dosyalar | İş İlanlarıandroid120.11.2013 22:07
20 Kasım 2013
Dosyalar | İş İlanlarıapple120.11.2013 22:07
20 Kasım 2013
Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre SELÇUKNes. Day. Tas. Mod. (Lisansüstü) 1. ara sınav sonuçları20.11.2013 12:05
Nesneye Dayalı Tasarım ve Modelleme (Lisansüstü) dersinin ara sınav sonuçları ektedir.

Devamı
Anasayfa | Bölüm KoordinatörüEkonomi Dersinin 1. vize Sınav Tarihi Hk.19.11.2013 18:10
Ekonomi Dersinin 1.vize sınavı 26 Kasım 2013 Salı günü saat 13.00 de D-010 numaralı sınıfta yapılacaktır.

Devamı
Dr. Öğr. Üyesi Zeyneb KURTVeritabanı Lab 1.quiz notları ve ilk 5 hafta yoklaması19.11.2013 16:13
Veritabanı Lab 1.quiz notları ve ilk 5 hafta yoklaması ekteki dokümanda verilmiştir.

Devamı
Dr. Öğr. Üyesi Zeyneb KURTVeri tabanı lab grupları (30 EKİM'de GÜNCELLENDİ)19.11.2013 16:13
Veritabanı lab grupları ve takvimi ekteki dosyadadır. Dosyanın diğer sekmelerine bakmayı unutmayınız!!

Lab'a gelmeden önce lab kurallarının okunması ve kurallara uyulması gerekmektedir!

Devamı
Prof. Dr. Songül VARLIBilgisayar Donanımı 2.Quiz Sonuçları19.11.2013 12:04
Quiz çözümleri ve değerlendirme sonuçları dersle ilgili klasör altındadır.

Devamı
YTÜ AB Ofisi2014-2015 Erasmus Öğrenci Başvuruları (Öğrenim Hareketliliği)19.11.2013 12:02
yazan YTÜ AB Ofisi       Kaynak

2014-2015 Erasmus Öğrenci Başvuruları (Öğrenim Hareketliliği)

Program hakkında detaylı bilgi için lütfen Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Sunumu’nu dikkatli bir şekilde okuyunuz. (Bkz.İlgili Dokümanlar)

Başvuru Tarihleri: 11 Kasım 2013, saat 00:00 – 29 Kasım 2013, saat: 16:30

Başvuru Formu Son Teslim Tarihi: 6 Aralık 2013, 16:30 (AB Ofisi’ne)

Online Başvuru Sistemi: http://www.kimoerasmus.com/yildiz/default.aspx?id=1

 

Başvuru Adımları:

1)      Öğrenci, http://www.kimoerasmus.com/yildiz/default.aspx?id=1 sistemi üzerinden “Kayıt Ol” işlemini gerçekleştirir.

2)      Öğrencinin e-posta adresine aktivasyon linki gelir.

3)      Öğrenci aktivasyon linkini tıklayarak hesabını etkinleştirir.

4)      Öğrenci http://www.kimoerasmus.com/yildiz/default.aspx?id=1 sistemi üzerinden “Sistem Giriş” butonunu tıklayarak başvuru sayfasına erişir.

5)      Öğrenci gerekli bilgileri doldurur.

6)      Öğrenci başvuru bilgilerini kontrol eder ve sırasıyla “Kaydet” ve “Gönder” butonlarını tıklar.

7)      Başvuru formu, pdf formatında öğrencinin e-posta adresine gönderilir.

8)      Öğrenci başvuru formunun 3 nüsha çıktısını alır ve imzalar.

9)      Öğrenci başvuru formlarını ilgili Bölüm Erasmus Koordinatörlerine sunar.

10)   Bölüm Erasmus Koordinatörleri, öğrencinin başvurusunu online sistem üzerinden onaylar ve öğrencinin başvuru formlarını imzalar.

11)   Öğrenci, 6 Aralık 2013, saat 16:30’a kadar, başvuru formlarını 3 nüsha halinde AB Ofisi’ne getirir.

12)   AB Ofisi, öğrencinin başvuru formlarını imzalar, sistem üzerinden onaylar ve başvuru formunun 1 nüshasını alarak, diğer 2 nüshayı öğrenciye teslim eder.

13)   Öğrenci AB ofisi tarafından kendisine verilen 2 başvuru formundan birini ilgili Bölüm Erasmus Koordinatörüne teslim eder.

14)   Ön başvuru süreci tamamlanır.

 

Önemli Notlar:

* Birinci Sınıf öğrencilerinin halihazırda not ortalamaları bulunmadığından, başvuru esnasında aşağıdaki asgari not       ortalamalarını girmeleri gerekmektedir:

     Başvuru için gerekli asgari Not Ortalamaları:

     Ön Lisans ve Lisans: 2.20/4.00

     Yüksek Lisans ve Doktora: 2.50/4.00

* İkili Anlaşma listeleri 2013-2014 akademik yılı için güncel olup, 2014-2015 akademik yılı için Ocak ayında güncellenecektir. 

 

İlgili dökümanlar
Anasayfa | Yrd.Doç.Dr. Mine Elif Karslıgil19 Kasım 2013 Algoritma Analizi dersi19.11.2013 02:18
19 Kasım 2013 salı günü Algoritma Analizi dersi yapılamayacaktır. Yapılamayan ders daha sonra telafi edilecektir.

Devamı
Anasayfa | Bölüm KoordinatörüMDB1031 İLERİ İNG. 1 GRUP 1 ÖĞR. DİKKATİNE,18.11.2013 18:10
Modern Diller Bölüm Başkanlığı'ndan gelen duyuru aşağıdaki gibidir.

Devamı
Dosyalar | İş İlanlarıAngel Funded18.11.2013 12:02
17 Kasım 2013
Dosyalar | İş İlanlarıAngel Funded17.11.2013 16:02
17 Kasım 2013
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Tevfik İNANProje 1. Rapor Görüşmeleri.15.11.2013 16:03
Ara ve Bitirme Proje öğrencileri ile 1. Rapor görüşmeleri 18 Kasım 2013 Saat 14:00-16:00 arasında yapılacaktır. Öğrencilerin şimdiden randevu almaları gereklidir.

Devamı
Dosyalar | İş İlanlarıPart-Time-201315.11.2013 12:02
15 Kasım 2013
Prof. Dr. Songül VARLIAra Bitirme Projesi Görüşme Takvimi15.11.2013 00:06
1.Rapor sonrası görüşme: 19 Kasım Salı 13:30-16:00
2.Rapor sonrası görüşme: 24 Aralık Salı 13:30-16:00

Devamı
Prof. Dr. Songül VARLIAra Bitirme Projesi Görüşme Takvimi14.11.2013 16:04
1.Rapor sonrası görüşme: 19 Kasım Salı 13:30-16:00
2.Rapor sonrası görüşme: 24 Kasım Salı 13:30-16:00

Devamı
Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre SELÇUKBBG1 Gr.1 1. ara sınav sonuçları ve çözümleri14.11.2013 14:05
Dr. Öğr. Üyesi Zeyneb KURTVeritabanı Yönetimi 5. Hafta Lab Notları14.11.2013 00:20
Veritabanı Yönetimi 5. Hafta Lab Notları dosyalar menüsündeki ilgili klasöre (buraya) eklenmiştir.

Devamı
Arş. Gör. İsmail DURUNesneye Dayalı Kavramlar Laboratuvar Grubu Güncellemesi13.11.2013 22:34
Nesneye Dayalı Kavramlar Laboratuvarında 6. grupta yer alan Merve Aktaş'ın grubu, Lojik Devreler Laboratuvarı çakışması nedeni ile 7. grup olarak güncellenmiştir.

Devamı
Anasayfa | Bölüm Koordinatörü13011093 Mert ELİFOĞLU Dikkatine13.11.2013 14:04
13011093 numaralı Mert ELİFOĞLU'nun en kısa zamanda Bölüm Sekreterliği ile temasa geçmesi gerekmektedir.

Devamı
Arş. Gör. Gürkan ALPASLANVeri tabanı lab-5 ders notları13.11.2013 00:34
YTÜ AB Ofisi2014-2015 Erasmus Öğrenci Başvuruları (Öğrenim Hareketliliği)12.11.2013 14:03
yazan YTÜ AB Ofisi       Kaynak

2014-2015 Erasmus Öğrenci Başvuruları (Öğrenim Hareketliliği)

Program hakkında detaylı bilgi için lütfen Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Sunumu’nu dikkatli bir şekilde okuyunuz. (Bkz.İlgili Dokümanlar)

Başvuru Tarihleri: 11 Kasım 2013, saat 00:00 – 29 Kasım 2013, saat: 16:30

Başvuru Formu Son Teslim Tarihi: 6 Aralık 2013, 16:30 (AB Ofisi’ne)

Online Başvuru Sistemi: http://www.kimoerasmus.com/yildiz/default.aspx?id=1

 

Başvuru Adımları:

1)      Öğrenci, http://www.kimoerasmus.com/yildiz/default.aspx?id=1 sistemi üzerinden “Kayıt Ol” işlemini gerçekleştirir.

2)      Öğrencinin e-posta adresine aktivasyon linki gelir.

3)      Öğrenci aktivasyon linkini tıklayarak hesabını etkinleştirir.

4)      Öğrenci http://www.kimoerasmus.com/yildiz/default.aspx?id=1 sistemi üzerinden “Sistem Giriş” butonunu tıklayarak başvuru sayfasına erişir.

5)      Öğrenci gerekli bilgileri doldurur.

6)      Öğrenci başvuru bilgilerini kontrol eder ve sırasıyla “Kaydet” ve “Gönder” butonlarını tıklar.

7)      Başvuru formu, pdf formatında öğrencinin e-posta adresine gönderilir.

8)      Öğrenci başvuru formunun 3 nüsha çıktısını alır ve imzalar.

9)      Öğrenci başvuru formlarını ilgili Bölüm Erasmus Koordinatörlerine sunar.

10)   Bölüm Erasmus Koordinatörleri, öğrencinin başvurusunu online sistem üzerinden onaylar ve öğrencinin başvuru formlarını imzalar.

11)   Öğrenci, 6 Aralık 2013, saat 16:30’a kadar, başvuru formlarını 3 nüsha halinde AB Ofisi’ne getirir.

12)   AB Ofisi, öğrencinin başvuru formlarını imzalar, sistem üzerinden onaylar ve başvuru formunun 1 nüshasını alarak, diğer 2 nüshayı öğrenciye teslim eder.

13)   Öğrenci AB ofisi tarafından kendisine verilen 2 başvuru formundan birini ilgili Bölüm Erasmus Koordinatörüne teslim eder.

14)   Ön başvuru süreci tamamlanır.

 

Önemli Notlar:

* Birinci Sınıf öğrencilerinin halihazırda not ortalamaları bulunmadığından, başvuru esnasında aşağıdaki asgari not       ortalamalarını girmeleri gerekmektedir:

     Başvuru için gerekli asgari Not Ortalamaları:

     Ön Lisans ve Lisans: 2.20/4.00

     Yüksek Lisans ve Doktora: 2.50/4.00

* İkili Anlaşma listeleri 2013-2014 akademik yılı için güncel olup, 2014-2015 akademik yılı için Ocak ayında güncellenecektir. 

 

İlgili dökümanlar
Dr. Öğr. Üyesi Furkan ÇAKMAKVT Lab. Grup 1,2,3 Yoklama + Quiz Notları12.11.2013 11:07
VT Lab Grup 1,2,3 için yoklamanın son haline buradan ulaşabilirsiniz. Sarı ile gösterilen öğrenciler devamsızlık sınırındadır.

Devamı
Prof. Dr. Gökhan BİLGİNLojik Devreler Yıliçi Sınavları11.11.2013 21:32
Lojik Devreler Yıliç Sınavları

GR1: 17 Aralık Salı saat 9:30;

GR2: 19 Aralık Perşembe saat 9:30'da

yapılacaktır.


Devamı
Anasayfa | Bölüm Koordinatörü08011068 numaralı Sezer BAYNAZOĞLU,10011064 Şilan TÜRKDOĞAN11.11.2013 13:05
Staj evraklarınız eksiktir. Bölüm sekreterliğine gelmeniz gerekmektedir.

Devamı
Anasayfa | Bölüm Koordinatörü10011050 Davut Uçar'ın Dikkatine10.11.2013 22:07
11 Kasım Pazartesi veya 12 Kasım Salı günü acilen Yard. Doç. Dr. M. Elif Karslıgil ile görüşmeniz gerekmektedir.

Devamı
Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre SELÇUKNes. Day. Kav. Prog. Örnekler (Bilişim Teknolojileri Prog.)10.11.2013 16:05
Derste çalışılan örneklere dersin dizininden veya buradan ulaşılabilir.

Devamı
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Tevfik İNANİçimizde Yaşıyor10.11.2013 08:09
Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü içimizde yaşatıyor, onun cizdiği yolda ve belirlediği hedefler doğrultusunda daha ileri ve daha iyiye doğru ilerlemek için çalışıyoruz.

Devamı
YTÜ AB Ofisi2014-2015 Erasmus Öğrenci Başvuruları (Öğrenim Hareketliliği)08.11.2013 18:05
yazan YTÜ AB Ofisi       Kaynak

2014-2015 Erasmus Öğrenci Başvuruları (Öğrenim Hareketliliği)

Program hakkında detaylı bilgi için lütfen Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Sunumu’nu dikkatli bir şekilde okuyunuz. (Bkz.İlgili Dokümanlar)

Başvuru Tarihleri: 11 Kasım 2013, saat 00:00 – 29 Kasım 2013, saat: 16:30

Başvuru Formu Son Teslim Tarihi: 6 Aralık 2013, 16:30 (AB Ofisi’ne)

Online Başvuru Sistemi: http://www.kimoerasmus.com/yildiz/default.aspx?id=1

 

Başvuru Adımları:

1)      Öğrenci, http://www.kimoerasmus.com/yildiz/default.aspx?id=1 sistemi üzerinden “Kayıt Ol” işlemini gerçekleştirir.

2)      Öğrencinin e-posta adresine aktivasyon linki gelir.

3)      Öğrenci aktivasyon linkini tıklayarak hesabını etkinleştirir.

4)      Öğrenci http://www.kimoerasmus.com/yildiz/default.aspx?id=1 sistemi üzerinden “Sistem Giriş” butonunu tıklayarak başvuru sayfasına erişir.

5)      Öğrenci gerekli bilgileri doldurur.

6)      Öğrenci başvuru bilgilerini kontrol eder ve sırasıyla “Kaydet” ve “Gönder” butonlarını tıklar.

7)      Başvuru formu, pdf formatında öğrencinin e-posta adresine gönderilir.

8)      Öğrenci başvuru formunun 3 nüsha çıktısını alır ve imzalar.

9)      Öğrenci başvuru formlarını ilgili Bölüm Erasmus Koordinatörlerine sunar.

10)   Bölüm Erasmus Koordinatörleri, öğrencinin başvurusunu online sistem üzerinden onaylar ve öğrencinin başvuru formlarını imzalar.

11)   Öğrenci, 6 Aralık 2013, saat 16:30’a kadar, başvuru formlarını 3 nüsha halinde AB Ofisi’ne getirir.

12)   AB Ofisi, öğrencinin başvuru formlarını imzalar, sistem üzerinden onaylar ve başvuru formunun 1 nüshasını alarak, diğer 2 nüshayı öğrenciye teslim eder.

13)   Öğrenci AB ofisi tarafından kendisine verilen 2 başvuru formundan birini ilgili Bölüm Erasmus Koordinatörüne teslim eder.

14)   Ön başvuru süreci tamamlanır.

 

Önemli Notlar:

* Birinci Sınıf öğrencilerinin halihazırda not ortalamaları bulunmadığından, başvuru esnasında aşağıdaki asgari not       ortalamalarını girmeleri gerekmektedir:

     Başvuru için gerekli asgari Not Ortalamaları:

     Ön Lisans ve Lisans: 2.20/4.00

     Yüksek Lisans ve Doktora: 2.50/4.00

* İkili Anlaşma listeleri 2013-2014 akademik yılı için güncel olup, 2014-2015 akademik yılı için Ocak ayında güncellenecektir. 

 

İlgili dökümanlar
Dr. Öğr. Üyesi Furkan ÇAKMAKVT Lab. Grup 1,2,3 Yoklama + Quiz Notları08.11.2013 01:15
VT Lab Grup 1,2,3 için yoklamanın son haline buradan ulaşabilirsiniz. Kırmızı ile gösterilen öğrenciler devamsızlıktan kalmış, sarı ile gösterilen öğrenciler devamsızlık sınırındadır.

Devamı
Dr. Öğr. Üyesi Zeyneb KURTVeritabanı Yönetimi 4. Hafta Lab Notları07.11.2013 20:24
Veritabanı Yönetimi 4. Hafta Lab Notları dosyalar menüsündeki ilgili klasöre (buraya) eklenmiştir.

Devamı
Dosyalar | İş İlanlarıVeribase07.11.2013 14:03
7 Kasım 2013
Dr. Öğr. Üyesi Furkan ÇAKMAKVT Lab. Grup 1,2,3 Yoklama07.11.2013 12:08
VT Lab Grup 1,2,3 için yoklamanın son haline buradan ulaşabilirsiniz. Kırmızı ile gösterilen öğrenciler devamsızlıktan kalmış, sarı ile gösterilen öğrenciler devamsızlık sınırındadır.

Devamı
Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre SELÇUKNes. Day. Kav. Örnekler07.11.2013 12:04
6 Kasım tarihinde bir kısmı çözülen örnek sorulara dosyalar bağlantısından veya buradan erişilebilir.

Devamı
Dr. Öğr. Üyesi Furkan ÇAKMAKVT Lab. Quiz 1 Cevapları07.11.2013 02:21
Veri Tabanı Dersi Laboratuvarının Grup 1,2,3 için 1. Quiz soru ve cevaplarına duyuru ekinden ulaşabilirsiniz...

Devamı
Arş. Gör. Uğur ERGÜLLojik Devreler Laboratuvarı06.11.2013 16:09
Güncellenme: 06.11.2013

Nesneye dayalı Lab'ından kaynaklanan çakışma sebebiyle bazı deney gruplarının yeri ve tarihi değişmiştir
BURADAN kontrol edebilirsiniz. Deneye gelmeden önce deney eşinizle iletişime geçerek föyde belirtilen malzemeleri temin ediniz.

Deney föyünü BURADAN indirebilirsiniz

NOT: Malzemesi ve föyü olmayan gruplar deneye alınmayacaktır.

Daha önceki yıllarda deneye girip deneyden muaf olanların listesini de BURADAN kontrol edebilirsiniz

Güncel deney tarihleri aşağıdaki gibidir. Lütfen kendi grubunuzun tarihlerini kontrol ediniz.


Öğrencilerin, laboratuvara gelmeden önce;

  • deney föyünün çıktısını almaları,

  • gerekli ön çalışmayı yapmış olmaları,

  • föyde yazılı olan malzeme listesindeki malzemeleri satın almış olmaları ve

  • deneyde kullanılacak entegrelerin “datasheet”leri internetten araştırarak, nasıl çalıştıklarını öğrenmeleri gerekmektedir.


  • Deneylerin başında kısa bir yazılı sınav (quiz) yapılacaktır. Quiz labların ilk 15 dakikasında tamamlanacaktır. Quizden başarılı olamayan öğrenciler lab. uygulamasına alınmayacaktır.

    Devamı
    Dr. Öğr. Üyesi Ozan ÖZIŞIKÖdev kontrolü için matrisler06.11.2013 16:08

    1) {{x,1,1,1,0},{1,x,0,1,0},{1,0,x,0,0},{1,1,0,x,1},{0,0,0,1,x}}

    2) {{x,1,1,0,0},{1,x,1,0,0},{1,1,x,1,0},{0,0,1,x,1},{0,0,0,1,x}}

    3) {{x,1,0,0,0},{1,x,1,1,0},{0,1,x,1,0},{0,1,1,x,1},{0,0,0,1,x}}


    x yerine uygulamanızda siz neyi uygun gördüyseniz onu koyarsınız.

    Devamı
    Arş. Gör. Gürkan ALPASLANVeritabanı Yönetimi Lab Quiz 1 - Soru ve Cevaplar06.11.2013 16:07
    Veritabanı yönetimi lab'ının ilk quiz soru ve cevapları ekteki dokumandadır

    Devamı
    Dr. Öğr. Üyesi Furkan ÇAKMAKVT Lab. Quiz 1 Soru ve Cevapları06.11.2013 14:09
    Veri Tabanı Dersi Laboratuvarının Grup 1,2,3 için 1. Quiz soru ve cevaplarına duyuru ekinden ulaşabilirsiniz.

    Devamı
    Arş. Gör. Gürkan ALPASLANVeritabanı Yönetimi Lab Quiz 1 - Soru ve Cevaplar06.11.2013 14:06
    Veritabanı yönetimi lab'ının ilk quiz soru ve cevapları ekteki dokumandadır

    Devamı
    Arş. Gör. Gürkan ALPASLANVeri Tabanı Lab 4 Notları06.11.2013 14:06
    Anasayfa | Proje KoordinatörüBilgisayar/Bitirme Projeleri 1. Ara Rapor Teslimleri06.11.2013 14:06
    Bilgisayar ve Bitirme Projesi derslerini alan öğrencilerin 1. Gelişme Raporlarını teslim etmeleri için son tarih 08.11.2013 saat 16.30'dur (mesai bitimi).

    Raporlar bölüm sekreterliğine İMZA KARŞILIĞI teslim edilecektir. Raporlarınızı danışman ve yürütücülerinize BIRAKMAYINIZ.

    Raporların şekil ve içerik detayları ile nasıl hazırlanacağına ilişkin hususlar burada detaylarıyla açıklanmıştır. Lütfen dikkatlice okuyarak raporlarınızı uygun halde hazırlayınız.

    Devamı
    Anasayfa | Proje KoordinatörüBilgisayar/Bitirme Projeleri 1. Ara Rapor Teslimleri06.11.2013 14:06
    Bilgisayar ve Bitirme Projesi derslerini alan öğrencilerin 1. Gelişme Raporlarını teslim etmeleri için son tarih 08.11.2013 saat 16.30'dur (mesai bitimi).

    Raporlar bölüm sekreterliğine İMZA KARŞILIĞI teslim edilecektir. Raporlarınızı danışman ve yürütücülerinize BIRAKMAYINIZ.

    Raporların şekil ve içerik detayları ile nasıl hazırlanacağına ilişkin hususlar burada detaylarıyla açıklanmıştır. Lütfen dikkatlice okuyarak raporlarınızı uygun halde hazırlayınız.

    Devamı
    Dr. Öğr. Üyesi Zeyneb KURTVeritabanı Yönetimi Lab Quiz 1 - Soru ve Cevaplar06.11.2013 00:18
    Veritabanı yönetimi lab'ının ilk quiz soru ve cevapları ekteki dokümanda mevcuttur.

    Devamı
    Prof. Dr. Sırma YAVUZOlasılıksal Robotik06.11.2013 00:06
    Derse ait sunular ile ilk projenize ait makale ektedir.

    Proje yapmayacaklar için ara sınav tarihi 28 Kasım 13:00

    Devamı
    Arş. Gör. Gürkan ALPASLANVeri Tabanı Lab 3 Notları05.11.2013 18:09
    Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre SELÇUKBBG1 Örnekler (Güncellendi)05.11.2013 10:03
    BBG1 ders notları daha fazla örnek içerecek şekilde güncellenmiştir (Dosyalar bağlantısından ulaşabileceğiniz PDF'te 20. ve 23. sayfalarda). 31 Ekim tarihli derste bunlardan karmaşıklık düzeyi yüksek olanlar ve zaman yettiğince daha fazlasının çözülmesi şeklinde ders işlenecektir. BBG1-P2.docx dosyasına ise ilgili dizinden veya bu bağlantıdan erişilebilir.

    Devamı
    Arş. Gör. Uğur ERGÜLLojik Devreler Laboratuvarı04.11.2013 20:12
    Lojik Devreler Laboratuvarı 5 KASIM 2013 salı günü başlayacaktır.

    Deney gruplarının listesi GÜNCELLENMİŞTİR! BURADAN kontrol edebilirsiniz. Deneye gelmeden önce deney eşinizle iletişime geçerek föyde belirtilen malzemeleri temin ediniz.

    Deney föyünü BURADAN indirebilirsiniz

    NOT: Malzemesi ve föyü olmayan gruplar deneye alınmayacaktır.

    Daha önceki yıllarda deneye girip deneyden muaf olanların listesini de BURADAN kontrol edebilirsiniz

    Deney Tarihleri aşağıdaki gibidir. Lütfen kendi grubunuzun tarihlerini kontrol ediniz.


    Öğrencilerin, laboratuvara gelmeden önce;

  • deney föyünün çıktısını almaları,

  • gerekli ön çalışmayı yapmış olmaları,

  • föyde yazılı olan malzeme listesindeki malzemeleri satın almış olmaları ve

  • deneyde kullanılacak entegrelerin “datasheet”leri internetten araştırarak, nasıl çalıştıklarını öğrenmeleri gerekmektedir.


  • Deneylerin başında kısa bir yazılı sınav (quiz) yapılacaktır. Quiz labların ilk 15 dakikasında tamamlanacaktır. Quizden başarılı olamayan öğrenciler lab. uygulamasına alınmayacaktır.

    Devamı
    Öğr. Gör. Ömer Özgür BOZKURTBiçimsel Diller ve S.M. 3. Ödev04.11.2013 20:05
    3. Ödev ektedir. Sınav başlamadan teslim edilmesi gereklidir.

    Devamı
    Prof. Dr. Mine Elif KARSLIGİLAlgoritma Analizi 1. Ödevi04.11.2013 20:04
    Algoritma Analizi 1. ödevi ektedir. Ödevler 11 Kasım haftası yapılacak labaratuvarda kontrol edilecektir.

    Devamı
    Dr. Öğr. Üyesi Ozan ÖZIŞIKVeri Yapıları Lab. Ödevi ve Program (Güncelleme 04 Kasım)04.11.2013 18:10
    Arkadaşlar 6 Kasım için ödeviniz graf boyama; komşuluk matrisi girilen bir grafın komşu düğümlere aynı renk denk gelmeyecek şekilde en az renk kullanılarak boyanması.
    Program çalışırken düğümlere renk atandıkça ekrana hangi düğüme hangi rengin atandığını çıkış olarak verirseniz programın akışını kontrol etmemiz kolay olur.

    Raporlar ödev gösterimi sırasında alınacaktır. Raporda açıklama, akış diyagramı, analiz ve kod bulunmalıdır.

    Not: Analiz != Ekran görüntüsü

    Not 2: Komşuluk matrisinde ilk satırda birden fazla sıfır olan örneklerle de deneme yapılacaktır (ilk düğümün komşusu olmayan birden fazla düğüm olacaktır), bu durumda da programınızın çalıştığından emin olan.

    Not 3: Renkleri istediğiniz gibi temsil edebilirsiniz.

    Ekte laboratuvar programı yer alıyor, dersi alan herkesin ödev teslim etmesi beklenmekte, listede adınız yoksa, bir çakışma varsa lütfen bana email ile ulaşın.


    Devamı
    Anasayfa | Bölüm Koordinatörü11011037Murat ÖZFİDAN'ın dikkatine04.11.2013 17:09
    Anasayfa | Bölüm KoordinatörüEkonomi dersi hk. duyuru.04.11.2013 17:09
    0314051 kodlu Ekonomi dersi 05.011.2013 tarihinde yapılmayacaktır.

    Devamı
    Arş. Gör. Uğur ERGÜLLojik Devreler Laboratuvarı04.11.2013 16:10
    Lojik Devreler Laboratuvarı 5 KASIM 2013 salı günü başlayacaktır.

    Deney gruplarının listesi GÜNCELLENMİŞTİR! BURADAN kontrol edebilirsiniz. Deneye gelmeden önce deney eşinizle iletişime geçerek föyde belirtilen malzemeleri temin ediniz.

    Deney föyünü BURADAN indirebilirsiniz

    NOT: Malzemesi ve föyü olmayan gruplar deneye alınmayacaktır.

    Daha önceki yıllarda deneye girip deneyden muaf olanların listesini de BURADAN kontrol edebilirsiniz

    Deney Tarihleri aşağıdaki gibidir. Lütfen kendi grubunuzun tarihlerini kontrol ediniz.


    Öğrencilerin, laboratuvara gelmeden önce;

  • deney föyünün çıktısını almaları,

  • gerekli ön çalışmayı yapmış olmaları,

  • föyde yazılı olan malzeme listesindeki malzemeleri satın almış olmaları ve

  • deneyde kullanılacak entegrelerin “datasheet”leri internetten araştırarak, nasıl çalıştıklarını öğrenmeleri gerekmektedir.


  • Deneylerin başında kısa bir yazılı sınav (quiz) yapılacaktır. Quiz labların ilk 15 dakikasında tamamlanacaktır. Quizden başarılı olamayan öğrenciler lab. uygulamasına alınmayacaktır.

    Devamı
    Prof. Dr. Banu DİRİAkademik Rapor Haz ve Yazış.Tek. Devamsızlık02.11.2013 16:02
    yazan Prof. Dr. Banu DİRİ       Kaynak
    Devamsızlıktan Kalanlar

    Emre Gönen, Nida Deniz, Zeynep Yıldırım, Ferdi Bal, Ahmet Onur Aybakan, Bilge Yılmaz, Zekiye İpek Çelenk

    Devamsızlıktan Kalma Sınırında Olanlar

    Mustafa Köle, Zülfü Korkmaz, Mesut Özbaş, Anıl Çicek, Nazım Burak Genç,Mücahit Karakaya

    Devamı
    Prof. Dr. Sırma YAVUZİstatistik ve Olasılık Hesapları02.11.2013 00:06
    Dr. Öğr. Üyesi Ozan ÖZIŞIKVeri Yapıları ve Alg. Lab. Ödevi (6 Kasım Teslim) ve Program01.11.2013 20:08
    Arkadaşlar 6 Kasım için ödeviniz graf boyama; komşuluk matrisi girilen bir grafın komşu düğümlere aynı renk denk gelmeyecek şekilde en az renk kullanılarak boyanması.
    Program çalışırken düğümlere renk atandıkça ekrana hangi düğüme hangi rengin atandığını çıkış olarak verirseniz programın akışını kontrol etmemiz kolay olur.

    Not: Komşuluk matrisinde ilk satırda birden fazla sıfır olan örneklerle de deneme yapılacaktır (ilk düğümün komşusu olmayan birden fazla düğüm olacaktır), bu durumda da programınızın çalıştığından emin olan.

    Not 2: Renkleri istediğiniz gibi temsil edebilirsiniz.

    Ekte laboratuvar programı yer alıyor, dersi alan herkesin ödev teslim etmesi beklenmekte, listede adınız yoksa, bir çakışma varsa lütfen bana email ile ulaşın.

    Devamı
    Dr. Öğr. Üyesi Ozan ÖZIŞIKVeri Yapıları ve Alg. Lab. Ödevi (6 Kasım Teslim) ve Program01.11.2013 16:07
    Arkadaşlar 6 Kasım için ödeviniz graf boyama; komşuluk matrisi girilen bir grafın komşu düğümlere aynı renk denk gelmeyecek şekilde en az renk kullanılarak boyanması.
    Program çalışırken düğümlere renk atandıkça ekrana hangi düğüme hangi rengin atandığını çıkış olarak verirseniz programın akışını kontrol etmemiz kolay olur.

    Not: Komşuluk matrisinde ilk satırda birden fazla sıfır olan örneklerle de deneme yapılacaktır (ilk düğümün komşusu olmayan birden fazla düğüm olacaktır), bu durumda da programınızın çalıştığından emin olan.

    Not 2: Renkleri istediğiniz gibi temsil edebilirsiniz.

    Ekte laboratuvar programı yer alıyor, çakışma varsa lütfen bildirin, iyi çalışmalar.

    Devamı
    Anasayfa | Web AdminCall for Posters: womEncourage March 1, 201401.11.2013 13:05
    yazan Anasayfa >> Web Admin       Kaynak
    ACM-W Europe, the Association for Computing Machinery's Committee on Women in Computing in Europe are sponsoring a conference specifically
    for encouraging women to stay in the field. This conference will be held in Manchester, UK, with the motto womENcourage.


    poster at http://cdt.bilkent.edu.tr/ACM_WomENcourage2014


    We encourage our students to submit a poster and to apply for travel grants so that they have the funds to travel to the conference.


    OPPORTUNITIES for Students


    - Submit an abstract for the Student Poster session: http://womencourage.acm.org/poster.cfm We invite poster submissions of original work by students (female and male) in all areas of computing and related disciplines.


    DEADLINE December 13th, 2013.


    - Apply for a Travel Grant http://womencourage.acm.org/grants.cfm


    A limited number of travel grants will be available to assist with travel expenses to the conference. DEADLINE December 13th, 2013.


    - See the poster for the conference here: http://cdt.bilkent.edu.tr/ACM_WomENcourage2014
    which can be e-mailed or printed as small flyers.


    We are looking forward to seeing you and your students at womENcourage on March 1, 2014. Please feel free to contact us at acm-w-europe@acm.org if you have questions or need more information.

    Devamı
    Anasayfa | Bölüm KoordinatörüStaj Defteri için düzeltme01.11.2013 12:04
    12011608 Şeyda YILDIRIM Staj defterinizi bölüm sek. alabilirsiniz.

    Devamı
    Anasayfa | Bölüm KoordinatörüStaj Defteri için düzeltme istenilen kişilerin listesi01.11.2013 12:04
    09011080 Görkem GÜMÜŞOĞLU
    12011604 Dilek UÇAR
    10011036 Neşe GÜRKAN
    06011010 Yavuz KIRKLAR
    10011055 Mehmet Fatih TEKİN
    10011015 Musa GÖRKEM
    09011030 Celal ŞİRİN

    Düzeltme işleminin yapılması için defterlerinizi bölümden teslim alabilirsiniz.

    Devamı
    Dr. Öğr. Üyesi Zeyneb KURTPostgresql'de "server does not listen"hatası almanız durumunda31.10.2013 08:05
    Postgresql'de "server does not listen" hatası almanız durumunda ekteki dosyada ekran görüntüleri ile anlatılan işlem adımlarını gerçekleştiriniz!

    Devamı
    Öğr. Gör. Ömer Özgür BOZKURTİleri Algoritma Analizi Sınav Tarihi31.10.2013 08:03
    İleri Algoritma Analizi ve Tasarımı Sınavı 11.12.2013 Saat 9.30'da yapılacaktır.

    Devamı
    YTÜ AB Ofisi2012-2013 Akademik Yılında Erasmus Programından Yararlanmış Öğrencilerimizin Dikkatine31.10.2013 00:04
    yazan YTÜ AB Ofisi       Kaynak
    2012-2013 Akademik Yılında Erasmus Programından Yararlanmış Öğrencilerimizin Dikkatine

    Giden Öğrenci Denetim Formu (Dönüş) 'nda yer alan dönüş evrakları için son teslim süresi 1 Kasım 2013 Cuma günü mesai bitimidir.
     
    İntibak B ve Fakülte Kurul Kararı henüz hazır olmayan öğrencilerimiz Giden Öğrenci Denetim Formu (Dönüş) 'nda yer alan diğer evraklarını İntibak B ve Fakülte Kurul Kararı olmaksızın 1 Kasım 2013 tarihine kadar AB Ofisine teslim etmelidirler. Dönüş evraklarını bu şekilde teslim eden öğrencilerimize İntibak B ve Fakülte Kurul Kararlarını tamamlamaları için ek süre verilecektir.
     
    Bilginize.

     

    Yıldız Teknik Üniversitesi
    Avrupa Birliği Ofisi

    Arş. Gör. Uğur ERGÜLLojik Devreler Laboratuvarı30.10.2013 22:12
    Lojik Devreler Laboratuvarı 5 KASIM 2013 salı günü başlayacaktır.

    Deney gruplarının listesi GÜNCELLENMİŞTİR! BURADAN kontrol edebilirsiniz. Deneye gelmeden önce deney eşinizle iletişime geçerek föyde belirtilen malzemeleri temin ediniz.

    Deney föyünü BURADAN indirebilirsiniz

    NOT: Malzemesi ve föyü olmayan gruplar deneye alınmayacaktır.

    Daha önceki yıllarda deneye girip deneyden muaf olanların listesini de BURADAN kontrol edebilirsiniz

    Deney Tarihleri aşağıdaki gibidir. Lütfen kendi grubunuzun tarihlerini kontrol ediniz.


    Öğrencilerin, laboratuvara gelmeden önce;

  • deney föyünün çıktısını almaları,

  • gerekli ön çalışmayı yapmış olmaları,

  • föyde yazılı olan malzeme listesindeki malzemeleri satın almış olmaları ve

  • deneyde kullanılacak entegrelerin “datasheet”leri internetten araştırarak, nasıl çalıştıklarını öğrenmeleri gerekmektedir.


  • Deneylerin başında kısa bir yazılı sınav (quiz) yapılacaktır. Quiz labların ilk 15 dakikasında tamamlanacaktır. Quizden başarılı olamayan öğrenciler lab. uygulamasına alınmayacaktır.

    Devamı
    Anasayfa | Yrd.Doç.Dr. Sırma Yavuzİstatistik ve Olasılık Hes. ders iptal30.10.2013 16:07
    31 Ekim Perşembe günü ders yapılamayacaktır.

    Devamı
    Anasayfa | Bölüm KoordinatörüStaj Defteri için düzeltme istenilen kişilerin listesi30.10.2013 16:07
    09011080 Görkem GÜMÜŞOĞLU
    12011604 Dilek UÇAR
    10011036 Neşe GÜRKAN
    06011010 Yavuz KRKLAR
    10011055 Mehmet Fatih TEKİN
    10011015 Musa GÖRKEM
    09011030 Celal ŞİRİN

    Düzeltme işleminin yapılması için defterlerinizi bölümden teslim alabilirsiniz.

    Devamı
    Anasayfa | Bölüm KoordinatörüMühendislik Tamamlama Programı öğrencilerine duyuru30.10.2013 16:07
    Mühendislik tamamlama programına dahil olanlar ekte belirtilen senato kararına göre ders seçimi yapabilirler.

    Devamı
    Prof. Dr. Songül VARLIVeri Madenciliğine Giriş Dersi Ödevi30.10.2013 16:04
    Veri Madenciliğine Giriş Dersi 1.Ödevinin burada bulabilirsiniz.
    Ödevin son teslim tarihi 18 Kasım P.tesi günüdür.

    Devamı
    Anasayfa | Bölüm KoordinatörüStaj Defteri için düzeltme istenilen kişilerin listesi30.10.2013 14:05
    09011080 Görkem GÜMÜŞOĞLU
    12011604 Dilek UÇAR
    10011060 Zeki GÜLLÜOĞLU
    10011036 Neşe GÜRKAN
    06011010 Yavuz KRKLAR
    10011055 Mehmet Fatih TEKİN
    10011015 Musa GÖRKEM
    09011030 Celal ŞİRİN

    Düzeltme işleminin yapılması için defterlerinizi bölümden teslim alabilirsiniz.

    Devamı
    Prof. Dr. Sırma YAVUZİstatistik ve Olasılık Hesapları29.10.2013 08:02
    Arş. Gör. Uğur ERGÜLLojik Devreler Laboratuvarı29.10.2013 00:09
    Lojik Devreler Laboratuvarı 5 KASIM 2013 salı günü başlayacaktır.

    Deney gruplarının listesini BURADAN kontrol edebilirsiniz. Deneye gelmeden önce deney eşinizle iletişime geçerek föyde belirtilen malzemeleri temin ediniz.

    Deney föyünü BURADAN indirebilirsiniz

    NOT: Malzemesi ve föyü olmayan gruplar deneye alınmayacaktır.

    Daha önceki yıllarda deneye girip deneyden muaf olanların listesini de BURADAN kontrol edebilirsiniz

    Deney Tarihleri aşağıdaki gibidir. Lütfen kendi grubunuzun tarihlerini kontrol ediniz.


    Öğrencilerin, laboratuvara gelmeden önce;

  • deney föyünün çıktısını almaları,

  • gerekli ön çalışmayı yapmış olmaları,

  • föyde yazılı olan malzeme listesindeki malzemeleri satın almış olmaları ve

  • deneyde kullanılacak entegrelerin “datasheet”leri internetten araştırarak, nasıl çalıştıklarını öğrenmeleri gerekmektedir.


  • Deneylerin başında kısa bir yazılı sınav (quiz) yapılacaktır. Quiz labların ilk 15 dakikasında tamamlanacaktır. Quizden başarılı olamayan öğrenciler lab. uygulamasına alınmayacaktır.

    Devamı
    Doç. Dr. Hamza Osman İLHANLojik Devreler Laboratuvarı28.10.2013 18:15
    Lojik Devreler Laboratuvarı 5 KASIM 2013 salı günü başlayacaktır.

    Deney gruplarının listesini BURADAN kontrol edebilirsiniz. Deneye gelmeden önce deney eşinizle iletişime geçerek föyde belirtilen malzemeleri temin ediniz.

    Deney föyünü BURADAN indirebilirsiniz

    NOT: Malzemesi ve föyü olmayan gruplar deneye alınmayacaktır.

    Daha önceki yıllarda deneye girip deneyden muaf olanların listesini de BURADAN kontrol edebilirsiniz

    Deney Tarihleri aşağıdaki gibidir. Lütfen kendi grubunuzun tarihlerini kontrol ediniz.



    Öğrencilerin, laboratuvara gelmeden önce;

  • deney föyünün çıktısını almaları,


  • gerekli ön çalışmayı yapmış olmaları,


  • föyde yazılı olan malzeme listesindeki malzemeleri satın almış olmaları ve


  • deneyde kullanılacak entegrelerin “datasheet”leri internetten araştırarak, nasıl çalıştıklarını öğrenmeleri gerekmektedir.


  • Deneylerin başında kısa bir yazılı sınav (quiz) yapılacaktır. Quiz labların ilk 15 dakikasında tamamlanacaktır. Quizden başarılı olamayan öğrenciler lab. uygulamasına alınmayacaktır.


    Devamı